Cégismertető

Liget Kertészet Kft.

Cégünk a Liget Kertészet Kft. fő tevékenysége a kiemelt tájépítészeti projektek szervezése, lebonyolítása. Ennek tükrében egészen a táj és kerttervezéstől a teljeskörű kivitelezésig vállalja, közületek, parkok és prémium kertek szakszerű és minőségi megépítését.
Legyen szó, gépi földmunkáról, gyepesítésről, térburkolásról, medence esetleg támfalak építéséről vagy akár öntözéstechnikáról, állunk rendelkezésére.
Legfontosabb és elsődleges célunk hogy partnereink igényeit maximálisan ki tudjuk szolgálni. Ennek érdekében folyamatosan fejlesztjük vállalkozásunkat mind géppark mind pedig oktatások, továbbképzések formájában. Fő hitvallásunk a minőség, megbízhatóság, becsületesség . A hosszútávú baráti és üzleti kapcsolatok hívei vagyunk. Szakmaiság tekintetében pedig - IGAZOLHATÓAN - Magasan képzett szakmai gárdával rendelkezünk. Csapatunkban megtalálható: Tájépítész mérnöktől, a Kertépítő technikuson át, szakképéesítéssel rendelkező Épületasztalos és Kőműves kollégák is. Amennyiben önnek fontos hogy az esztétikus megjelenés mellett, beruházása szakmailag is kifogástalan legyen várjuk megkeresését. Remélem a jövőben önt is partnereink között tudhatjuk. Tisztelettel és üdvözlettel: Dévai László tulajdonos


Az egy több, mint a sok. A minőség fontosabb, mint a mennyiség.


Liget Kertészet Kft.

Vállalati partnerek részére: Tájépítészeti tervezés, Parképítés, Zöldterület kezelés:
LIGET KERTÉSZET KFT.
Székhely: 2225 Üllő Papp László utca 14.
Adószám: 27989966-2-13
Telephely: 2225 Üllő Csík Ferenc utca 3.

Amennyiben kérdése van, vagy csak szeretne árajánlatot kérni, lépjen velünk kapcsolatba az alábbi elérhetőségeink valamelyikén.
Tel: +36 (30) 865 01 75
Email: ligetkerteszet@gmail.com

Cégünk 30.000.000.- Forintos Kivitelezői Felelősségbiztosítással rendelkezik.

Vállalkozások, önkormányzatok és lakóparkok akik minket választottak - Kiemelt megbízóink -

- A teljesség igénye nélkül -

Fejlesztéseink - beruházásaink

2020-21

Több éves munka eredményeként 2020-ban ipari területet tudtunk vásárolni Üllőn , melyre megkeztük a saját telephelyünk fejlesztését (1-es kép). Ezt követően készült el a jelenlegi irodánk is.(2-es kép). Beszereztünk egy DJI drónt melynek köszönhetően a komolyabb méretű tájépítészeti felméréseinket és kivitelezéseinket még hatékonyabban tudjuk elvégezni (3-as kép). 2021 tavaszán a faipari üzletágunk dinamikus növekedése eredményeként, megkezdtük egy 100m2-es asztalos műhely felépítését, ezzel is növelve a termelékenységet és a minőséget (4-es kép) .

Jövő! --> Fejlesztéseink - beruházásaink, céljaink

2022-23

2022-ben elsődleges fejlesztési célunk, a meglévő telephelyünk területének bővítése. Ennek érdekében Üllő város önkormányzatával tárgyalásokat folytattunk, melynek eredményeként, megvásároltuk a telephelyünk mellett elhelyezkedő fejlesztési területet. Ezzel folytatva az utunkat, melynek célja, a térség egyik legmeghatározóbb, legstabilabb és szakmailag folyamatosan fejlődő Tájépítészeti vállálakozásává válása. A területen a folyamatosan bővülő teherautó, munkagép és általános gépparkunk, továbbá az ehhez szükséges logisztikai egységek, raktárak illetve kereskedelmi egységünk lesz megtalálható. 3 éves célunk között szerepel egy 300m2-es Modern csarnok és iroda komplexum felépítése.

Tények!

RÓLUNK


Szakértelem

Szakképzett csapat áll rendelkezésére, mely garancia az általunk elvégzet munka minőségére.


Komplex

Egy kézben tudhatja tervezést és a teljes kivitelezést, az anyagbeszerzéstől a szakmunkákig.


Kiszámíthatóság

A munkafolyamatot az előre megbeszélt áron, a terveknek megfelelően végezzük el. Nincsenek rejtett költségek.


Garancia

A kivitelezés minőségére, mind pedig a felhasznált alapanyagok kiválló minőségére garanciát vállalunk.

Sportliget Kertészeti áruda

Kertészetünkben dísznövények széles választéka megtaláható, több mint 500 különféle fajtával állunk ügyfeleink rendelkezésére.
Növényeinket szívből ajánljuk:
- Park és kerttervezéshez
- Tájépítészethez
-Viszonteladóknak

Gépi Földmunka

Professzionális földmunkagépeinkkel vállalunk különbféle földmunkákat is.

Gépeink & Áraink:

JCB 8008CTS 1 tonnás minikotró - az igazán kis helyekre! Bármelyik kerti kapun befér, nehezen hozzáférhető helyekhez is. Nagyon erős motorral, enyhe talajtarheléssel 1,8 méternyi ásási mélységgel! Számtalan adapterrel. 23-40-45-60cm-es mélyásó kanalakkal illetve 80cm-es szintező kanállal.

Bobcat 443 - 1,2 Tonnás homlokrakodó, 110cm-es 0.15m3 kanállal.

Avant 320 - 720kg-s Homlokrakodó. Kicsi erős gép, akacsony talajterheléssel 105cm-széles 0.15m3-es kanállal.

Kiszállási díj: Üllőre 15.000.- Forint Üllő 15km-s körzetében pedig 20.000.- Forint!
Rezsióradíj: 9.500.- Forint

Nagyobb munkáknál felmérést követően egyedi árajánlatot készítünk.

Földmunkagép parkunk:

  • JCB 8008 CTS 1 Tonnás gumitalpas kotró
  • Bobcat 443 1.2 Tonás Homlokrakodó,
  • Avant 320 720kg Homlokrakodó,