Kertészeti áruda
Kertészeti árudánk teljes kínálata hamarosan megtalálható lesz webáruházunkban a www.ligetkerteszet.hu-n, ahol online kényelmesen rendelheti meg dísznövényeit.
Az áruház jelenleg fejlesztés alatt áll, várható indulás 2021. Tavasz

Rendelésüket nyitvatartási időben személyesen is leadhatják üllői telephelyünkön, (2225 Üllő hamarosan) Továbbá telefonon a + 36 30 865 01 75 vagy E-mailben a sportligetkerteszet@gmail.com-on érdeklődhetnek.

Közvetlen termelőtől! Garantált minőség!

Fontos megjegyeznünk hogy hamarosan nyíló ÜLLŐI telephelyünkön csak korlátozott számú (bemutató) készletet fogunk tartani. A kertészetüntől vásárolt díszfákat, a rendelés leadását követően földlabdázzuk és szállítjuk házhoz. így ön garantáltan biztos lehet benne, hogy frissen kitermelt növényeket kap tőlünk!
Teljes árudai árjegyzékünk megtalálható és letölthető az "Áraink" menüpont alatt. Megrendelést leadni személyesen Üllői telephelyünkön vagy e-mailban lehetséges.

Kényelme érdekében, házhozszállítjuk növényeit!

Rendelésüket nyitvatartási időben személyesen Üllői telephelyünkön (2225 Üllő Papp László utca 14) továbbá telefonon a + 36 30 865 01 75 vagy E-mailben a sportligetkerteszet@gmail.com tudják leadni.


Házhozszállítási díj Üllő vagy annak 15km-es körzetében mindössze 3.800.- Forint. 50.000.- Forint feletti rendelés esetén pedig INGYENES.

HAMAROSAN

Fejlesztés alatt

Hamarosan